באגט אבוקדו וטונה

באגט אבוקדו וטונה

 

השף אביב משה עם מתכון לבאגט אבוקדו וטונה!

מתכון קל וכיף להכנה עם האפשרות להזמין את המרכיבים ישירות מאתר קניות האונליין שלנו.

 

 

15 דקות 1 סועדים קל

רכיבים:

  • 1 שומר
  • 1 בצל סגול
  • 1 סלרי
  • 1 פטורזיליה
  • 1 פלפלים קלואים
  • 1 לימון
  • לפי הטעם מלח
  • 1 אבוקדו
  • 1 שמן זית
  • 1 באגט
  • 1 ביצה שבושלה במשך 6 דק

איך לבשל:

  • שלב 1

    מתחילים עם הסלט: שומר, בצל סגול, סלרי, פטרוזיליה, פלפלים קלואים, מיץ לימון, קצת מלח, אבוקדו מעוך ומעט שמן זית.

  • שלב 2

    את הבגט חותכים ומרוקנים אותו, ממלאים אותו בסלט

  • שלב 3

    מעל מניחים את הטונה המעושנת ואת הביצה הרכה, פלפל ומלפפונים חמוצים. שיהיה בתיאבון!

לרכישת מוצרי המתכון

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש