רמי לוי מתגייס עבור ילדים חולי סרטן, כל ההכנסות על בקבוקי מים "נביעות" יועברו לעמותת "גדולים מהחיים".
מתכון לטו בשבט של השף מאיר אדוני – עוגת

מתכון לטו בשבט של השף מאיר אדוני – עוגת

15 דקות 1 סועדים קל

רכיבים:

  • 200  גרם חמאה
  • ¼ 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1  כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כוס יוגורט או ריוויון
  • 100  גרם משמשים יבשים
  • 100 גרם תמרים שהושרו במים חמים למשך 10 דקות, קלופים ומגולענים
  • 100  גרם דבלים
  • 100  גרם דובדבנים מסוכרים
  • 100  גרם אגוזי פקאן, קצוצים
  • ¼  כוס ליקר, רום או ברנדי
  • כוס אספרסו

איך לבשל:

  • שלב 1

     קוצצים את כל הפירות היבשים ומשרים ברום, בליקר או בברנדי למשך ½ שעה. מערבבים מדי פעם כדי שכל הפירות יספגו מן האלכוהול.

  • שלב 2

    במערבל, מקציפים את החמאה והסוכר במשך 10 דקות. מוסיפים את הביצים בהדרגה ומקציפים 5 דקות נוספות. מוסיפים את תמצית הוניל

  • שלב 3

    בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבק האפייה והסודה לשתייה. מוסיפים את תערובת הקמח והריוויון לסירוגין לתוך תערובת החמאה והביצים. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.

  • שלב 4

    מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל – 175 מעלות צלזיוס במשך 40-50 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים.

לרכישת מוצרי המתכון

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש