רמי לוי מתגייס עבור ילדים חולי סרטן, כל ההכנסות על בקבוקי מים "נביעות" יועברו לעמותת "גדולים מהחיים".
קציצות ערמונים לטו' בשבט – השף אביב משה

קציצות ערמונים לטו' בשבט – השף אביב משה

15 דקות 1 סועדים קל

רכיבים:

  • חצי קילו בשר טחון
  • 1 בצל מרוסק
  • מעט פטרוזיליה
  • מעט כוסברה
  • 2 כפות מחוקות פירורי לחם או קמח מצה
  • לפי הטעם מלח
  • לפי הטעם פלפל גרוס
  • מעט פפריקה מתוקה
  • מעט כורכום
  • מעט כמון
  • מעט צילי טחון
  • מעט אגוזים חתוכים
  • מעט צנוברים
  • מעט פיסטוקים
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • כפית סוכר חום
  • מעט צימוקים
  • מעט משמשים
  • 1 שקית ואקום של ערמונים

איך לבשל:

  • שלב 1

    מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ומצננים במקרר 20 דקות לפחות. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של כדור פינג פונג.

  • שלב 2

    לרוטב: מטגנים (אפשר מראש) את האגוזים, הפיסטוקים והצנוברים עד להזהבה קלה

  • שלב 3

    טגנים בנפרד את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר החום, האגוזים שטיגנו, הצימוקים, המשמשים, הצנוברים והפיסטוקים

  • שלב 4

    מוסיפים כוס מים (או יותר. כמה שצריך) ומתבלים באותם תבלינים שתיבלנו את הקציצות. מביאים לרתיחה, ואז מכניסים בעדינות את הקציצות.

  • שלב 5

    מבשלים על אש בינונית כ-20 דקות ומוסיפים מים במידת הצורך.

  • שלב 6

    מוסיפים את הערמונים ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

לרכישת מוצרי המתכון

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש