שקשוקה חצילים וגבינת פטה- של השפית גק'י אזולאי

שקשוקה חצילים וגבינת פטה- של השפית גק'י אזולאי

מצרכים:

שתי צנצנות רוטב עגבניות של גק'י

עשר שיני שום קצוצות

1 בצל חתוך לקוביות

חציל אחד חתוך לקוביות מטוגנות או אפויות בתנור

1 חב גבינת פטה חתוכה לקוביות

8 ביצים

כף פפריקה

חמש כפות שמן קנולה

חצי כף מלח

מעט כמון

 

אופן ההכנה:

שמים בסיר שמן מוסיפים בצל ומטגנים עד להזהבה

מוסיפים את השום מזהיבים טיפה

מוסיפים פפריקה ואת רוטב העגבניות.

מערבבים הכל

מוסיפים תבלינים ואת החצילים.

מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים על אש נמוכה כעשר דק.

מוסיפים את הביצים מבשלים עוד עשר דק עם מכסה.

מכבים את האש מוסיפים את הגבינה ומכסים לעוד עשר דק.

אם רוצים אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה מלמעלה.

חיפוש