קרם ברולה קוקוס

קרם ברולה קוקוס

גולשים יקרים ,

אנו שמחים להציע לכם מתכון טעים ביותר , שישמח אתכם בסוף ארוחה מפנקת.
ניתן להגיש בסוף ארוחה בשרית , המתכון הינו פרווה.

תיהנו !!

קרם ברולה קוקוס

8 servings קל

רכיבים:

  • 900 מ"ל שמנת מתוקה או קרם קוקוס
  • 9 חלמונים (180 גרם) מביצים בגודל L
  • 140 גר' סוכר
  • 1 כף קוקוס טחון
  • 2 מקלות וניל, חצויים לאורכם, או מעט אגוז טונקה מגורר
  • 1.5 כפות סוכר חום
  • 1 סורבה קוקוס או גלידת קוקוס
  • 5 פלחים של אפרסקים משומרים
  • 5 פרוסות של אננס משומר

איך לבשל:

  • שלב 1

    מחממים את התנור לחום של 100 מעלות. מכינים תבנית שבה יונחו כלי הברולה, וממלאים בה מים בגובה 1 ס"מ.

  • שלב 2

    שמים את השמנת או קרם הקוקוס בסיר. מוסיפים מחצית מכמות הסוכר ואת מקלות הוניל או הטונקה המגוררת, ומביאים לרתיחה. בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם מחצית הסוכר הנותרת.

  • שלב 3

    כשהשמנת רותחת, יוצקים אותה בהדרגה ובאיטיות, תוך טריפה מתמדת, לקערת החלמונים. מוציאים את מקלות הווניל ומגרדים מתוכם את הגרגירים לתוך הקרם בעזרת כפית.בוחשים.

  • שלב 4

    מחלקים את הקרם לכלי חרסינה המתאימים לאפייה. מניחים את כלי הברולה בתבנית עם המים ואופים עד שהקרם מתייצב, כחצי שעה. שומרים במקרר עד להגשה.

  • שלב 5

    להגשה : חותכים את הפירות המשומרים לקוביות קטנות. מפזרים מעט סוכר חום על הקרם הקר ושורפים בעזרת מבער. אם אין מבער, מוותרים על שלב זה. מפזרים מעל את הפירות החתוכים. יוצרים כדור מהסורבה או הגלידה ומניחים מעל.

  • שלב 6

    בתיאבון !

לרכישת מוצרי המתכון

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש