קינוח גרנולה ושוקולד אלגנטי ומספק

קינוח גרנולה ושוקולד אלגנטי ומספק

שכבה ראשונה

חצי כוס גרנולה

כף טחינה/ חמאת שקדים/ חמאת בוטנים טחונים

ולהכניס לתבנית באיזה צורה שרוצים

 

שכבה שניה השוקולד

4 כפות חמאת שקדים

4 כפות שמן קוקוס

4 כפות סילאן טהור

1 כף קקאו נא

לערבב ולזלף מעל הגרנולה ולקרר 20-30 דקות בפריזר

בתיאבון 

 

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש