מתכון ליום העצמאות : קבבוני טלה מאת השף אביב משה !

מתכון ליום העצמאות : קבבוני טלה מאת השף אביב משה !

גולשים יקרים ,
אנו ברשת רמי לוי שיווק השקמה שמחים להציג בפניכם סדרת תוכניות בישול חדשה : דקה טעימה !
שלוש פעמים בשבוע , שף בכיר יציע לנו מתכונים טעימים וקלילים להכנה , ותוכלו גם אתם לפנק את
הסובבים אתכם עם מתכון טעים במיוחד !
היום , השף אביב משה מכין לנו מתכון יוצא מן הכלל ,
המתאים במיוחד ליום העצמאות ולמנגל משפחתי : קבבוני טלה  !

 

תמונה של קבבוני טלה
מתכון : קבבוני טלה מאת השף אביב משה

מתכון ליום העצמאות : קבבוני טלה

אופן ההכנה :

  1. בוחרים נתח טלה , בשר בקר או צוואר טחון טרי ונקי מהמעדניה שלנו.
  2. מערבבים יחד עם פלפל חריף, 2 כפות ג'ינג'ר, 3 כפות כוסברה טרייה וריחנית ושמן שומשום ויוצרים קבבונים.
  3. משמנים את המחבת פסים או את הגריל וצולים.
    אפשר להגיש את הקבבונים עם סלט קצוץ מרענן, בתיאבון !

קבבוני טלה

30 דקות 5 servings קל

רכיבים:

  • 1/2 ק"ג טלה / בשר בקר / צוואר טחון , מהמעדניה של רמי לוי
  • 2 בצלים אדומים, קצוצים
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ
  • 2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ
  • 3 כפות כוסברה,טרייה וקצוצה
  • שמן שומשום
  • רוטב סויה
לרכישת מוצרי המתכון

3 Comments

  1. משה
    • הגב

    איפה הטלה?

    1. בלוג רמי לוי
      • הגב

      תודה שפנית אלינו משה.
      הטלה אזל מהמלאי נכון להיום , המלאי יתחדש בקרוב והטלה יופיע שוב אוטומטית.

      יום מוצלח 🙂

  2. אניה
    • הגב

    מה עדיף במקום שמן שומשום? שמן זית, קנולה, חמניות??

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש