צלעות טלה עם אורז יסמין וחמוציות

צלעות טלה עם אורז יסמין וחמוציות

גולשים אהובים ,

אנו מציעים לכם מתכון טעים במיוחד וקל להכנה , תוכלו להפתיע את האורחים שלכם עם מתכון מנצח !

תיהנו בהכנה ושיהיה בתיאבון !

צלעות טלה עם אורז יסמין וחמוציות

30 דקות 2 servings בינוני

רכיבים:

  • 4 צלעות טלה לא פרוסות
  • 1 כוס אורז יסמין
  • 1/3 כוס חמוציות
  • 2 שן שום קלופה ומעוכה
  • 2 כפות פרוסות שקדים קלויים
  • 1 כף גדושה עלי אורגנו טריים
  • ענף רוזמרין
  • 1.5 כוס מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • שמן זית

איך לבשל:

  • שלב 1

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • שלב 2

    בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את האורז 2-3 דקות עד לשקיפות.

  • שלב 3

    מוסיפים שן שום קלופה ומעוכה ומעט מלח.

  • שלב 4

    מוסיפים את החמוציות, מערבבים ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 14 דקות.

  • שלב 5

    מכינים את הצלעות: מפלפלים וממליחים את נתח הצלעות.

  • שלב 6

    בסיר עם 2 כפות שמן זית צולים את הצלעות כ-2 דקות מכל כיוון עד להשחמה. מכבים את האש ומוסיפים רוזמרין, שום ואת שארית שמן הזית. משחימים היטב ומעבירים לתנור ל-10 דקות.

  • שלב 7

    כשהאורז מוכן, מוסיפים לו אורגנו, שקדים, מעט שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.

  • שלב 8

    מוציאים את הטלה מהתנור ופורסים לאורך העצם. ממליחים מעט ומניחים על האורז.

  • שלב 9

    בתיאבון !!

לרכישת מוצרי המתכון

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש