ספגטי עם כדורי בשר – כזה עוד לא ראיתם

ספגטי עם כדורי בשר – כזה עוד לא ראיתם

המנה האיטלקית האהובה מקבלת גרסה חדשה ומיוחדת שמתאימה לאירוח או לארוחת צהריים כשרוצים לשבור את השגרה. מה שמדהים במתכון הזה, שאין פה טיגון של כדורי הבשר וכל המיצים שבהם, שתמיד נשארים במחבת, מחלחלים פנימה לספגטי שסופג את כל הטעמים בזמן האפייה. בינהם גם של הרוטב ששומר על הבשר למעלה שלא יתייבש.

ארוחה שלמה בתוך ביס אחד שמכינים בקלי קלות.

 

רכיבים:

  • 1/2 חבילה חבילה ספגטי או ספגטיני – רמי לוי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 צנצנת צנצנת רוטב עגבניות עם בזיליקום לפסטה – רמי לוי
  • 2 חלמונים חלמונים (הצהוב)
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל לבן קלוף
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אבקת שום / 2 שיני שום כתוש דק
  • 1/8 כפית בהרט
  • 3 כפות שמן זית

איך לבשל:

  • שלב 1

    - בסיר גדול מחממים הרבה מים וממליחים. מבשלים את הספגטי עד שהוא רך ומסננים. - בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד ומערבבים את כל המצרכים של כדורי הבשר. - מעבירים את הספגטי לקערה, מוסיפים 2 חלמונים ומערבבים. - משמנים בעזרת תרסיס שמן את השקעים בתבנית ומניחים בפנים ספגטי כך שיגיעו עד 3/4 גובה. - חוזרים על הפעולה עם שאר הספגטי עד שכל השקעים מלאים. - מכדררים כדורים מהבשר ומניחים באמצע הספגטי. דוחפים מעט פנימה כדי שהספגטי יצמד לדפנות. - מניחים מעל כל כדור בשר כף מהרוטב עגבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהפסטה מתחילה לקבל צבע מעט זהוב למעלה.

לרכישת מוצרי המתכון

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש