דקה טעימה : פילה לברק וריזוטו מאת השף אביב משה

דקה טעימה : פילה לברק וריזוטו מאת השף אביב משה

גולשים יקרים ,
תוכלו למצוא בבלוג שלנו מגוון מתכונים טעימים שניתן להכין בזמן מועט , בין השאר מתכוני דגים.
במסגרת הדקה טעימה שלנו תוכלו לקבל שלוש פעמים בשבוע מתכון שף בדקה, כך תפנקו את
הסובבים אתכם בקלות !
היום , השף אביב משה מכין לנו מתכון מושלם לדג : פילה לברק וריזוטו !

מתכוני דגים : פילה לברק 1
מתכוני דגים : פילה לברק

מתכוני דגים – פילה לברק וריזוטו :

אופן הכנה :

  1. קוצצים בצל וכרישה ומטגנים אותם קלות.
  2. מוסיפים את הריזוטו ומוסיפים לו ציר ירקות לאט עד שכמעט מוכן.
  3. שופכים רוטב עגבניות , נותנים לו לרתוח ומוסיפים פפריקה, לימון סחוט וכוסברה טרייה.
  4. לבסוף מוסיפים את החמאה והפרמזן, שיתנו לריזוטו את המרקם הקטיפתי שלו.
  5. לוקחים פילה לברק (נקי ומפולט במעדנייה שלנו) , יוצקים שמן זית, שיני שום , טימין טרי ומלח גס וצורבים משני הצדדים.
  6. מניחים את פילה הלברק על הריזוטו ומגישים, בתיאבון !

נשמח לקבל מכם תגובות ולהעניק לכם עצות וטיפים נוספים , כתבו לנו !

פילה לברק וריזוטו

15 דקות 4 servings קל

רכיבים:

  • 5 פילה לברק
  • 1 חב' אורז לריזוטו
  • טימין טרי
  • כרישה קצוצה
  • ציר ירקות
  • רסק עגבניות טריות
  • לימונים כבושים
  • בצל קצוץ
  • פפריקה מתוקה
  • שום
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח
  • חמאה
  • פרמזן
לרכישת מוצרי המתכון

תגובה אחת

    • הגב

    ואי ואי ואי, זה פשוט נראה נהדר.

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש