רביולי גבינות – של מאיר אדוני

רביולי גבינות – של מאיר אדוני

מצרכים:

2  חבילות רביולי גבינות מסדרת השפים

4  עגבניות חלוטות לדקה במים רותחים, מצוננות מיד במי קרח, קלופות וחתוכות לריבועים של ס"מ

1  חציל בינוני קלוף חתוך לקוביות של 3 ס"מ ומטוגן בשמן עמוק

2  פלפל שושקה או גמבה אדומה מטוגנים בשמן עמוק קלופים וחתוכים לקוביות

4  שיני שום פרוסות

1/4  כוס זיתי קלמטה מגולענים חתוכים גס

8  פילה אנשובי חתוכים גס

צרור עלי בזיליקום

מלח ופלפל שחור לפי טעם

1  כף חומץ בן יין אדום

1/2  כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:

חולטים את הרביולי כ 3 דק בסיר מים רותחים מומלחים מעט.

במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומוסיפים את כל החומרים מלבד האנשובי, הזיתים והבזיליקום.

אחרי כשלוש דקות מתבלים ומוסיפים את יתר החומרים לעוד 3 דקות.

מעבירים את הרביולי ממי הבישול ישירות למחבת.

מבשלים כדקה נוספת ומגישים מיד.

ניתן ורצוי להוסיף פרמז'ן איכותי מגורר מעל.

חיפוש