דקה טעימה : מעדן אסיאתי – פאד קפאו מאת השפית אפרת אנזל

דקה טעימה : מעדן אסיאתי – פאד קפאו מאת השפית אפרת אנזל

 

גולשים יקרים ,
אנו ברשת רמי לוי שיווק השקמה שמחים להציג בפניכם סדרת תוכניות בישול חדשה : דקה טעימה !
שלוש פעמים בשבוע , שף בכיר יכין איתנו מתכון מנצח , ותוכלו גם אתם לפנק את הסובבים אתכם עם מנה טעימה במיוחד !
היום , השפית המובילה אפרת אנזל תכין איתנו מעדן אסיאתי נורא טעים : פאד קפאו !

מעדן אסיאתי - פאד קפאו

פאד פקאו – מעדן אסיאתי :

אופן ההכנה :

  1. בסיר רחב או בווק : מחממים שמן, ג'ינג'ר וצ'ילי מעל ללהבה גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים שום, מטגנים כ-חצי דקה ומוסיפים בשר, מטגנים תוך כדי ערבוב ומעיכת הבשר כדי שייפרד לפירורים. כשהבשר כולו נצרב ושינה את צבעו מוסיפים סוכר ומערבבים.
  2. מוסיפים סויה ורוטב דגים ומערבבים. מבשלים 2-3 דקות עד שהבשר עשוי. מכבים את האש, מוסיפים בבת אחת את כל עשבי התיבול, מזלפים מעט שמן שומשום, מערבבים קלות.
  3. מגישים על אורז לבן ואם רוצים גם ביצה : מניחים את הביצים בסיר קטן, ממלאים מי ברז ומוסיפים כף מלח. מביאים לרתיחה. כשהמים רותחים מנמיכים ללהבה קטנה. מבשלים כ-4 דק'. מסירים את הסיר מהאש ושוטפים מיד בהמון מים קרים.
    מגישים ושיהיה בתיאבון !

מעדן אסיאתי : פאד קפאו

30 דקות 4 servings בינוני

רכיבים:

  • 500 גר' בשר בקר טחון
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3-4 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קלוף וקצוץ
  • 1 פלפל צ'ילי אדום טרי, קצוץ
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית נאם פלא (רוטב דגים)
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום, חתוכים
  • 1/2 כוס עלי נענע, קצוצים
  • צרור כוסברה, קצוצה
  • 3-4 טיפות שמן סומסום
לרכישת מוצרי המתכון

תגובה אחת

  1. איילת
    • הגב

    מתכון מהמם…קל , פשוט להכנה והכי חשוב טעים…הייתי צריכה להוסיף מעט מלח והשתמשתי בחצי כמות הסוכר…יצא מעולה

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש