מתכון לפסח : טארט שקדים ופירות מאת השף מיקי שמו

מתכון לפסח : טארט שקדים ופירות מאת השף מיקי שמו

גולשים יקרים ,
אנו ברשת רמי לוי שיווק השקמה שמחים להציג בפניכם סדרת תוכניות בישול חדשה : דקה טעימה !
שלוש פעמים בשבוע , שף בכיר יציע לנו מתכונים טעימים וקלילים להכנה , ותוכלו גם אתם לפנק את הסובבים אתכם עם מתכון לפסח טעים במיוחד !היום , השף מיקי שמו מכין לנו טארט מושלם לפסח : טארט שקדים ופירות העונה !

מתכון לפסח _טארט שקדים

מתכון לפסח : טארט שקדים ופירות

אופן ההכנה :

  1. מכינים את בסיס הטארט : מחממים תנור ל- 160°.
    מקציפים את החלבונים, סוכר ומלח עד לקבלת קצף יציב.
    ממליץ להקציף בתחילה את החלבונים עם כף סוכר עד שמתקבל קצף בהיר ורק אז להוסיף את יתרת הסוכר והמלח בהדרגה.
    מערבבים בקערה עם מטרפה ידנית את קמח תפוחי האדמה, אבקת הסוכר ואבקת השקדים (או מערבבים אותם במעבד מזון, או מסננים אותם – כדי שלא יפילו את הנפח של קצף החלבונים) ומקפלים אותם עם מרית לתערובת אחידה.
    מכניסים לשקית זילוף ומזלפים היישר לתבנית.
    אופים כ- 20 דקות עד להזהבה קלה ועד שהקליפה שלו קשה, מצננים. 
  2. מכינים את הקרם:
    מקציפים את כל החומרים לקצפת יציבה.

    אפשר לשחק עם הפירות בכל פעם לפי העונה. כל פרי נותן לטארט ניחוח עונתי מעולה, והטעם מצוין בכל שילוב.

  3. מרכיבים את הטארט :
    מניחים את קרם הווניל במרכז ומשטחים אותו כמעט עד לשוליים (2 ס"מ פחות), מסדרים את הפירות, מעטרים מדקורג'יל ואבקת סוכר ומגישים, בתיאבון.

 

טארט שקדים ופירות - מתכון לפסח

30 דקות 6 servings קל

רכיבים:

  • 2 חלבונים ( מידה M)
  • 60 גר' סוכר
  • 70 גר' אבקת סוכר פחות כף
  • 50 גר' אבקת שקדים ללא קליפה
  • 1 כפית קמח תפוח אדמה
  • קורט מלח
  • 140 מ"ל חלב
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 50 גר' אינסנט פודינג וניל
  • פירות : 2 אגסים, 2 תפוחים, 1 אננס,1 אפרסמון - חתוכים
  • לקישוט: דקוג'יל ואבקת סוכר
לרכישת מוצרי המתכון

2 Comments

  1. אליס
    • הגב

    מה הקוטר של התבנית?

    1. בלוג רמי לוי
      • הגב

      שלום אליס,
      ניתן להשתמש בתבנית עגולה רגילה.

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש