דקה טעימה : חזה עוף בקרם תרד מאת השפית אפרת אנזל !

דקה טעימה : חזה עוף בקרם תרד מאת השפית אפרת אנזל !

גולשים יקרים ,
אנו ברשת רמי לוי שיווק השקמה שמחים להציג בפניכם סדרת תוכניות בישול חדשה : דקה טעימה !
שלוש פעמים בשבוע , שף בכיר יציע לנו מתכונים טעימים וקלילים להכנה , ותוכלו גם אתם לפנק את הסובבים אתכם עם מתכון טעים במיוחד !
היום , השפית אפרת אנזל מכינה לנו מתכון יוצא מן הכלל , המכיל בו את כל אבות המזון  : חזה עוף בקרם תרד  !

מתכון : חזה עוף בקרם תרד
מתכון : חזה עוף בקרם תרד

מתכון : חזה עוף בקרם תרד

אופן ההכנה :

  1. בסיר מחממים 3 כפות שמן זית.
    מאדים בצל 2-3 דקות עד ששקוף, מוסיפים תפוח אדמה וממשיכים לאדות עוד כ-2 דקות.
    מוסיפים תרד, מוסיפים 1/2 כפית מלח ומאדים כ-5 דקות עד שהתרד "נובל" ומתרכך קצת. מוסיפים 2 כוסות מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור, מבשלים כ- 10 דקות עד שהכל רך, מרסקים במוט ריסוק ומתקנים תיבול.
  2. לוקחים חזה עוף טרי, טובלים את חזה העוף בקמח. מחממים 6 כפות שמן זית במחבת בעלת שוליים גבוהים ו"סוגרים" את חזה העוף משני הצדדים (טיגון של 20 שניות מכל צד).
  3. כשכל העוף מטוגן, מחזירים אותו לסיר ויוצקים יין לבן. אם רוצים חריף, זה הזמן להוסיף את הפלפל למחבת. מבשלים עד שכל היין נספג. מוסיפים קרם תרד ומבשלים כ-10 דקות מכוסה עד שהעוף מוכן. מגישים עם אורז לבן.
    בתיאבון !

 

חזה עוף בקרם תרד

45 דקות 5 servings קל

רכיבים:

  • 700 גר' חזה עוף, חתוך לשניצלים קטנים
  • 1 בצל קטן, מרוסק
  • 1 תפו"א קטן-בינוני, קלוף ומרוסק
  • 1 חב' תרד שטוף היטב (אין צורך להסיר את הגבעולים)
  • 2 כוסות מרק עוף
  • שמן זית
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1/2 כפית מלח ים
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ (לא חובה)
לרכישת מוצרי המתכון

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש