דקה טעימה : המבורגר קצבים מאת השף שאול בן אדרת

דקה טעימה : המבורגר קצבים מאת השף שאול בן אדרת

גולשים יקרים ,
אנו ברשת רמי לוי שיווק השקמה שמחים להציג בפניכם סדרת תוכניות בישול חדשה : דקה טעימה !
שלוש פעמים בשבוע , שף בכיר יציע לנו מתכונים טעימים וקלילים להכנה, ותוכלו גם אתם לפנק את הסובבים אתכם עם מתכון טעים במיוחד !
היום, השף שאול בן אדרת מכין לנו מתכון בשרי יוצא מן הכלל : המבורגר קצבים בתוספת אווז מעושן וביצת עין !

המבורגר קצבים - מתכון

מתכון – המבורגר קצבים

אופן ההכנה :

  1. לטחון בשר ושומן (טחינה בינונית) או לקצוץ בסכין לתבל במלח ופלפל.
  2. ליצור קציצות של 250 גר' בערך ולהניח במקרר לשעתיים.
  3. במחבת עם מעט שמן, לטגן המבורגר למידה הרצויה.
    במחבת עם מעט שמן זית לטגן פרוסת אווז עד להשחמה ולהניח בצד.
    באותו מחבת לטגן ביצה לביצת עין (רצוי להשתמש בפורמה עגולה ליצירת ביצת עין עגולה מדויקת).
  4. לתבל במלח פלפל וצ'ילי יבש גרוס.
    לערבב כף אבקת וואסבי ב-2 כפות מים חמים.
    להוסיף 6 כפות מיונז כף מיץ לימון וכף עירית קצוצה
  5. לחמם לחמנית המבורגר להניח את קציצת הבשר מעליה את ביצת העין
    ואחריה רצועות של אווז מעושן ולקשט במיונז וואסבי, בתיאבון !

דקה טעימה : המבורגר קצבים מאת השף שאול בן אדרת

20 דקות 4 servings קל

רכיבים:

  • 800 גר' רוטפלש או צוואר ,שפונדרה , שייטל , אונטרייב או 2-3 סוגים מעורבבים
  • 200 גר' שומן בקר
  • מלח ופלפל
  • 100 גר' פרוסות דקות של אווז מעושן
  • 4 ביצים קטנות
  • 1 כף שמן
  • 1 כף אבקת וואסבי
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף עירית קצוצה
לרכישת מוצרי המתכון

השארת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

חיפוש